skip to Main Content
Theben Gebäude

Theben öppnar dotterbolag i

Sverige/Finland/Norge

1 Oktober 2017 öppnar det tyska familjeföretaget ett eget dotterbolag i Sverige/Finland/Norge. Från kontoret i Stockholm/Helsingfors kommer Theben team att erbjuda intelligenta lösningar för automatisering av byggnader. Om det är aktörer för KNX byggnadsautomation, närvarosensor för bekväm ljusstyrning eller timers – kunderna har nu fördelen med att ha en ”direktlina” till tillverkaren.

”Våra produkter och lösningar har varit – och är – alltid sofistikerade och komplexa. Detta kräver logiskt någon gång ett eget team som kan fokusera helt på våra produkter”,

säger Markus Landa, exportchef på Theben om företagets steg.

”Endast på detta kan vi ge våra krävande kunder god service i framtiden.”

”Efter att våra produkter under de senaste 25 åren framgångsrikt har sålts av vår agent GYCOM, ser vi nu fram mot att ha ett eget team för våra kunder”

Tillägger Rudi Krischer, Area Sales Manager Nordic.

Om Theben

Med dotterbolag i Frankrike, Storbritannien, Italien, Schweiz, Nederländerna och Singapore och med över 60 kontor runt om i världen, är Theben AG med huvudkontor i schwäbiska Haigerloch en ledande tillverkare av lösningar för hem och fastighetsautomation. I hela världen sysselsätter familjeföretaget nästan 700 anställda, varav cirka 600 i Tyskland.
Företaget har certifierats enligt DIN EN ISO 9001:2008 liksom ISO 14001:2004 + Cor 1:2009 och har godkänts av ett av VDE-institutets testlaboratorium. Produkterna från Theben har vunnit flera prestigefyllda designpriser. 2015 fick företaget utmärkelsen ”Most innovative brand 2015” i kategorin ”Belysning och energi” av juryn i Plus X Awards.

Back To Top